6 Kasım 2013 Çarşamba

Nevşehir in Haber Portalı 4. Yaşında...



Nevşehir'de Haftalık yayın yapan gazetemizin Web Sitesi 4 Yaşında. Nevşehir'in en geniş kapsamlı ve en etkili güncel haber siteniz artık sizinle daha uzun yıllar size haber vermeyi amaçlıyor.

Nevşehir'in tarihi, kültürel ve doğa harikası miraslarının tanıtımlarına Sitemizin Kapadokya ve Turizm sayfasında yer veriyoruz. Her gün güncel olarak en önemli Nevşehir gelişmelerini Nevşehir Haberleri sayfamızda yer veriyoruz.  Ülkemizde bir çok dereceye imza atmış eğitim kurumlarımız ve Türkiye'de eğitim konusunda başarılı olan iller arasında yer alan ilimizin Eğitim gelişmelerini ve ilimizde bulunan Nevşehir Üniversitesi ( Hacı Bektaş Veli Üniversitesi) haberlerini Eğitim sayfamızda sizlere sunuyoruz.

Yaklaşan 2014 Yerel seçimlerinde Nevşehir'de yaşanılan tüm siyasi gelişmeleri ve Tüm Seçim Gündemini sizlere Seçim 2014 sayfamızda bulabilirsiniz. Siyasetin canlı geçtiği ilimiz de bulunan bir çok siyasinin ve partilerin gelişmelerini tarafsız güncel olarak sizlere iletiyoruz.

Nevşehir Spor'un önemli gelişmeleri iç saha ve dış sahadaki gelişmelerini güncel olarak sizlere Spor Haberleri kategorisinde bulacağız.

Son Teknolojik Gelişmeleri Teknoloji sayfamızda bulabilir ve en son gelişmelerden haberdar olabilirsiniz.

Nevşehir'de bir çok aktivite, kültürel konferans ve her türlü sanat haberlerini Net Haberler sitemizin Kültür Sanat Kategorisinde bulabilirsiniz.

Türkiye'nin en önemli gelişmelerini güncel olmak kaydıyla sizlere Türkiye Haberleri kategorimizde bulabilirsiniz. Ülkemizi ilgilendiren en sıcak gelişmeler artık bu adreste...

Tarafsız, Objektif ve Güncel Nevşehir Haberlerini sitemizden takip ederek bize destek olabilir ve Nevşehir'le ilgili neler oluyor, Nevşehir'de her gün yürüdüğünüz yerlerde neler yaşanıyor bunları görebilirsiniz. Siz Siz olun Haberi Doğru ve Tarafsız sunan sitemizden takip edin...

Seçkin köşe yazarlarımızın yazıları çok yakında sitemiz Net Haber Gazetesinde.

Biz Nevşehir'in en NET Haber Gazetesiyiz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder