29 Ekim 2013 Salı

Kapadokya Balon Turlarına ilgi azalmıyor...



Bilindiği üzere bölgemizin doğal güzellikleri bütün dünya ülkelerinden her yıl yüzbinlerce yerli yabancı turist çekmektedir. Bölgenin en büyük özelliklerinden birisi olan peribacaları herkes tarafından doğanın bir harikası olarak görülmekte ve insanları adeta bu dokuya hayran bırakmaktadır. Hristiyanların kutsal mekanları olarak kullanılan vadiler içinde bulunan kiliseler manastırlar ve bir çok tarihi yerlerin eşsiz güzelliklerini dünya yüzüne çıkarıyor.

Bölgemizde bulunan peri bacalarını hep yerden gezenler olmuştur. Bu güzel dokuyu daha yakından tanımak isteyenler için bir aktivite mevcut sürekli bu bölge de. Kapadokya Balon turlarına her gün yüzlerce kişi katılmakta ve bu turların en güzel yanlarından birisi de bölgeyi sabahın ilk ışıklarında tanımak ve bölgenin en güzel mekanlarına kuş bakışı bir seyir gerçekleştirmek. Balon turları genellikle Göreme, Uçhisar, Avanos ve Ürgüp kalkış alanlarından başlamakta ve turlar Kapadokya'yı gökyüzünden görmeyi sizlere yaşatmaktadır. Peri bacalarına bu kadar yakın olmak ise ayrı bir duygu sanki ellerinizi uzatsanız tutacaksınız peri bacalarını. Gerek dokusu gerek ise büyüleyici güzellikleriyle bir çok kişiyi kendine hayran bırakan bu doğal güzellik sizlere en güzel anılarınızı yaşatacak.

Kapadokya'da balon turlarına katılmak için bir çok firma var ama firmaları iyi tanımak yorumlarını iyi okumak ve pilotlarını iyi bilmekte çok önemli. Kapadokya Balon Gezisi Web Sitesinin önerdiği pilotlar ve firmalar ile güvenli bir şekilde uçabilirsiniz.

Kapadokya Balon Turu Rezervasyonu / Grup uçuşlarında sürpriz indirimler.

Haber Linki

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder